NR.1 Kärleksparaplyet är ett regnskydd med hjärtmotiv som har en bredd på 102 cm och en höjd på 89 cm. Paraplyet kommer utrustat med en skärm som har åtta paneler, och regnskyddets totala vikt ligger på 370 gram. Ribborna är tillverkade i robust fiberglas, och ser till så att paraplyet förblir vindsäkert i alla väder. Handtaget påminner om en käpp, men är format likt ett hjärta längst ned. NR.1 Kärleksparaplyet kan beställas hos Paraplyland för 329 kronor och levereras till ditt närmaste postkontor via PostNord. Vid köp är frakten kostnadsfri oavsett var du bor i Sverige, och det finns tre olika varianter av paraply för henne att välja mellan. NR.1 är ett svart paraply som har ett stort antal röda hjärtan på skärmen med små vita hjärtan inuti det större hjärtat. Ytterkanten av skärmen är dessutom prydd med små färgglada prickar.

 

Kärleksparaplyet har ett rakt handtag

Tack vare de hållbara fiberglasribborna är paraplyet vindsäkert, och det böjda käpphandtaget är bekvämt att greppa tag i. Längst ned på handtaget påminner formen om ett hjärta för en ytterligare kärlekskänsla. Vikten ligger allt som allt på 370 gram medan måtten ligger på 102 x 89 cm. Det rosa prickiga paraplyet med UV-skydd från Paraplyland är ett regnskydd med en vikt på 292 gram. Paraplyet har en bredd på 97 cm och en höjd på 57 cm, men när det väl är hopfällt är det inte större än 25 cm på höjden. Ribborna är tillverkade av fiberglas, och resultatet av detta är en vindsäker skärm som inte vänds ut och in även när det blåser.

 

En av de stora fördelarna med det här paraplyet är dess förmåga att skydda mot de farliga UV-strålarna, så paraplyet agerar både som ett smidigt regnskydd och solskydd. Beställ det rosa prickiga paraplyet med UV-skydd hos Paraplyland för 329 kronor och få fri frakt med Post Nord. Det tvåfärgade paraplyet med UV-skydd har en vikt på 244 gram, en bredd på 91 cm samt en höjd på 53 cm. När det är hopfällt är det dock inte större än 24 cm på längden. Paraplyet kommer med en åttapanelsskärm som pryds av färgerna, men det finns även en annan variant av paraplyet som har färgerna grönt och blått.

 

Paraplyet är utrustat med svart PU på insidan som säkerställer att skärmen skyddar mot de skadliga UV-strålarna. Här får du därför ett paraply som både agerar som ett regnskydd och ett solskydd. Glöm inte heller att du kan få skydd mot vinden tack vare fiberglasribborna som gör paraplyet vindsäkert. Du kan beställa paraplyet för 329 kronor hos Paraplyland, och du får då fri frakt med leverans via Post Nord.